Series Anime
 
Raco del manga
Alfuturonet
Centres excursionistes
Album de fotos
Els meus enllaços preferits
Actualitzacions
Dades de Shinchan
Utena
Programació i votació
Yu yu Hakusho
Series Anime
Series Anime
 
imagen
Aquest anime, basat en el videojoc del mateix nom, se centra en la lluita del jove Arc i de tots els seus amics, el petit Erc, la Lisa, en Shu...per salvar el món de les tenebres.
Aquesta és la primera part de la trilogia i hi veiem el Goku més innocent. En aquests primers episodis l'únic objectiu del petit Goku i la seva companya Bulma és trobar les set meravelloses boles de drac.
imagen
El planeta Terra està a punt d'arribar a la seva fi, en Goku pot arribar al quart nivell de superguerrer i els combats cada cop són més durs. Aquests són els ingredients de la tercera part de Bola de Drac.
imagen
El protagonista de City Hunter és en Ryo Saeba, el detectiu més eficaç i respectat de tot Tòquio. Però en Ryo també es caracteritza per ser un faldiller empedreït i un pervertit incurable.
imagen
Aquesta sèrie, la protagonitza un heroi mític, el pirata espacial Capità Harlock, i ens mostra la lluita d'aquest home per salvar el planeta Terra i la raça humana. Tot un romàntic!
imagen
A l'illa de Dermilín tot és pau i harmonia, però arribarà un dia que el petit Fly haurà d'abandonar el mestre Blas i s'haurà d'enfrontar als terribles exèrcits del gran Rei del Mal. Comença l'aventura!
imagen
Aquesta sèrie ens narra la vida de la petita Georgie des del dia que és adoptada per la família Borman fins que es fa dona i ha d'enfrontar-se als difícils problemes que li reserva el destí.
imagen
Els luxes de la Cort de Versalles, les lluites de la Revolució Francesa i la vida de Lady Oscar, una noia que serà comandant de la guàrdia imperial, són les tres trames que s'entrecreuen en aquest anime d'època.
imagen
La Miyuki i la Natsumi formen un equip perfecte. Una és racional, l'altra és impulsiva i entre totes dues imposen la justícia als carrers de Tòquio, i és que aquestes dues noies són unes policies excepcionals.
imagen
Com serà la Terra de l'any 2052? Doncs segurament l'escalfament del planeta desfarà les plaques de gel dels pols i les JESAS lluitaran contra els de la "Frontera Verda" i... el món de Run=Dim es farà realitat.
imagen
La fantasia més absoluta i la realitat quotidiana d'una escola queden perfectament barrejades en aquesta sèrie animada de prínceps, guerreres i roses.
imagen
Segona part de la famosa trilogia d'Akira Toriyama. Bola de Drac Z ens mostra un Goku ja crescudet i pare d'un nen, en Son Gohan. A més d'una sèrie de batalles al màxim d'espectaculars.
imagen
A Boys Be... les estacions de l'any van passant i la relació d'amor entre en Kyoichi i la Chiharu va madurant. Però les històries d'amor són molt complicades i les coses no sempre surten com es vol. Ah, l'"amour"!
imagen
La Faye Valentine mou els malucs a ritme de Bebop i l'atractiu Spike i en Jet Black viatgen per la galàxia a la recerca dels delinqüents més buscats. Però als tripulants de la Bebop els esperen moltes sorpreses.
imagen
Aquest anime et transporta al màgic planeta Gaia. La Hitori, protagonista de la sèrie, hi viu mil aventures en què es barrejaran la fantasia, la tristesa, l'amor, la guerra...
imagen
"Fushigi Yugi: el joc misteriós", és un anime ple de fantasia en la que dues noies s'endinsen en l'univers d'un llibre màgic. Allà descobriran un món misteriós, ple de personatges fascinants.
imagen
Aquesta sèrie, la protagonitza un heroi mític, el pirata espacial Capità Harlock, i ens mostra la lluita d'aquest home per salvar el planeta Terra i la raça humana. Tot un romàntic!
imagen
Tot va començar el dia que uns dimonis van conquerir la Terra i la Lamu, la filla del seu rei, va reptar l'Ataru. Després, una confusió va fer que la Lamu es cregués que l'Ataru s'hi volia casar i...
imagen
Aquest anime de la famosa Rumiko Takahashi és ple de romanticisme i bon humor i destaca per l'originalitat del seu/seva protagonista. El manga va ser un èxit, però la sèrie de tv és inigualable.

imagen
Si a un western d'en John Ford hi afegeixes elements de comèdia, psicodèlia futurista, tecnologia avançada i un protagonista com en Vash l'Estampida, el resultat serà la sèrie Trigun.
imagen