Raco del manga
 
Raco del manga
Alfuturonet
Centres excursionistes
Album de fotos
Els meus enllaços preferits
Actualitzacions
Dades de Shinchan
Utena
Programació i votació
Yu yu Hakusho
Series Anime
Raco del manga
 
Si crèieu que el manga es podia reduir a sèries com "Bola de Drac" o "Utena", per exemple, ara veureu la llum. Coneixereu un nen petit, de només cinc anys, que podria ser el vostre germanet o el vostre nebot. Un nen aparentment igual que molts altres, però amb una ment especial: en Shin-chan. Un nen capaç d'anar pel carrer ensenyant el cul, pintar-se elefants al cos (què farà servir de trompa?) i que ha convertit el fet de posar en ridícul els seus pares en tot un art.
L'autor de tot això és el japonès Yoshito Usui, que va veure com un dels seus primers mangues passava de tira còmica a manga setmanal, després a pel·lícula de dibuixos animats / anime superpopular i que encara avui dia continua sent un dels grans èxits de vendes al Japó: pel·lícules, tota mena d'articles que hi tenen relació, milions d'exemplars del manga venudes... I tot per la mescla de situacions quotidianes amb coses totalment absurdes i amb el geni destructor d'un nen de cinc anys amb molta mala baba i una imaginació desbordant.
imagen
Balles manga?
No paris de ballar. Les cançons de Dr. Slump, Doraemon, Shin-Chan i moltes més en dance, electrònica i rock català. Amb Sapo, Gossos o Fes-te Fotre!!

En algun moment de les nostres curtes o llarges vides, tots hem cantat una cançó d'anime. Sigui el Mazinger Z rememorant vells temps, el Marco a ple pulmó mentre cau la llagrimeta, el Schin-Chan enmig d'una farra etílica o el Bola de Drac amb els teus amics fent els cors. No podem negar que l'anime forma part de les nostres vides. Per aquesta raó vam pensar què millor que tenir totes aquestes cançons en un sol CD... però vam anar una mica més enllà i vam decidir: què tal dos CD i un d'ells que sigui de versions¿homenatge? La nostra ment inqueta va continuar en funcionament, i per tercera vegada ens vam fer la pregunta: i si fem un altre CD (i ja en van tres) amb les versions originals per comparar? Doncs això, precisament, és el que teniu al meravellós, superlatiu, magnífic i execel·lent (una mica de publicitat si us plau) 3XL.MANGA, el disc (tot i que són 3 CD) definitiu.
Versions dance del mag Toni Ten d'èxits com Ranma ½ o Sakura, el Mazinger passant pel filtre dels Sapo, els Gossos en plan pop amb Doraemon, La Caixa Fosca agafa el Bola de Drac Z i el revisa de dalt a baix, els Fes-te Fotre, pura bogeira amb el Schin-Chan...
Un disc molt complet, tant, que no t'estranyi "ballar" una versió dance del Dr. Slump de l'Ilde Irún a qualsevol disco de moda, o que estant en un chill-out, ultramodern, dels fashion de la mort soni la versió lounge del Bola de Drac que han fet els Electrocugat.
imagen
 
   
imagen
 
     
     
     
     
     
   
escriume
Digues la teva sobre el manga, sobre qualsevol sèrie etc. només mas de enviar un e-mail amb el teu comentari adjuntament del teu nik.