Film

 

  Filmografía como director

  • Sleepy hollow (1999)
  • X- the Man with the X- Ray Eyes (1998)
  • Mars Attaccks! (1996)
  • Ed Wood (1994)
  • Batman Returns (1992)
  • Edward Scissorhands (1990)
  • Batman (1989)
  • Beetlejuice (1988)
  • "Alfred Hitchcock presents" (1985) (Serie TV)
  • Aladdin and His Wonderful Lamp (1985) (Serie TV)
  • Pee-wee´s Big Adventure (1985)
  • Frankenweenie (1984)
  • Vincent (1982)

Filmografía como escritor

  • Mars Attacks! (1996)
  • Nightmare Before Christmas (1993)
  • Edward Scissorhands (1990)
  • Vincent (1982)

Filmografía como actor

  • Century of Cinema (1994)
  • Singles (1992)